Background
Teško je reci koji je to uređaj najpogodniji za prosečan servis u Srbiji, kao sto je teško reći kakav je to prosečan auto servis u Srbiji.
Ako pogledamo strukturu vozila u različitim krajevima Srbije videćemo da se dosta razlikuju a samim tim su i servisi prilagođeni tom voznom parku.
Isto tako postoji velika razlika u dijagnosticiranju vozila u zavisnosti od marke vozila pa tako ako je neki uređaj dobar za rad sa nemačkim vozilima to nužno ne mora da znači da je dobar i za rad sa npr italijanskim vozilima.

Jos veću razliku možemo da uočimo ako želimo da dijagnozu radimo na kamionima ili autobusima ili u jos drastičnijem slučaju ako želimo da sa istim uređajem radimo i na putničkim i na teretnim vozilima.

Jos jedna znacajna razlika su i mogucnosti samih dijagnostičkih uređaja pa tako postoje uređaji koji su prilagodjeni samo za čitanje i brisanje grešaka ili uređaji koji mogu da rade i podešsavanja u samoj kontrolnoj
jedinici ECU-u.

Odgovor na ovo pitanje je zapravo pitanje koji je dijagnostički uređaj je najpogodniji za vas i sta bi vi želeli da radite sa njim.

Autosfera je ovlasćeni prodavac i serviser tri premium brenda dijagnostičkih uređaja Texa ,Bosch i Opus i ima veliko iskustvo u prodaji i obuci za koriscenje uređaja.
Najbolji odgovor na ovo pitanje mozete da dobijete od nas tako što cete podeliti sa nama vaše želje, očekivanja kao i vaše mogućnosti kao i koja vozila i koliko detaljno zelite da dijagnosticirate a mi ćemo vam dati optimalan predlog i prezentovati mogućnosti samih uređaja na licu mesta u realnim okolnostima.