Background
Mobilna perionica je idealan izbor za transportne kompanije koje imaju manju ili veću flotu autobusa, kamiona ili kombi vozila a žele da su njihova vozila uvek besprekorno čista kao i za uslužne perionice komercijalnih vozila koje žele da povećaju broj pranja i razlikuju se od konkurencije.
Sa ovim izborom je značajno smanjena potrebna investicija u opremu ,objekat ,prostor i sve ostale neophodne dodatne troškove koje prate druge sisteme pranja komercijalnih vozila.

U poređenju sa ručnim pranjem direktna je ušteda minimalno od 75% u vodi ,hemiji kao i povećanju pouzdanosti i značajnom smanjenju vremena pranja.Jedan rukovalac može da opere celo vozilo spolja sa šamponiranjem ,pranjem i ispiranjem za manje od 7 minuta.Vreme pranja same perionice bez ostalih neophodnih radnji je u proseku 3-4 minuta po vozilu.

Konstrukcija je izrađena od aluminijuma i nerđajućeg čelika.Sa tehničkim rešenjima primenjenim kod izrade ove perionice je praktično nepotrebno bilo kakvo održavanje a kvarovi su zanemarivi.
Ova četka za pranje vozila može da bude instalirana napolju ili u objektu.
Komande za rukovanje perionicom se napajaju naponom 24 V i nalaze se sa obe radne strane a smer obrtanja četke je u oba smera.
Na ovaj način se mogu prati svi uglovi na vozilu. Mlaznice za vodu se nalaze sa sa obe strane četke a moguće je aktivirati pojedinačno svaku stranu ili obe odjednom.Na perionici se nalaze odstojni točkići koji sprečavaju neželjeni kontakt konstrukcije perionice i vozila.
Visina pranja je po želji kupca.Maksimalna visina je 4.2 metra

http://www.steinbrueckner.de/