Background
RCCS 3

RCCS 3 (Radar and Camera Calibration System) zahvaljujući izuzetnoj praktičnosti, obezbeđuje maksimalnu bezbednost za vozače i za one koji obavljaju kalibracije.
Ovaj proizvod je dostupan u dve verzije: sa monitorom i sa panelima.

RCCS 3 SA MONITOROM
Ovo je digitalna inovacija za kalibraciju ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Sastoji se od HD ekrana veličine 75“, 4K rezolucije, čime se nudi optimalan prikaz u proporciji 1:1, pri čemu se ne deformiše i ne menja veličina slike. Ima ugrađen Mini PC, te se RCCS 3 i dijagnostički softver IDC5 (pretpostavlja se da ga već posedujete) perfektno sinhronizuju. Na taj način se slike panela biraju i postavljaju automatski, na osnovu napravljenog izbora vozila. Softver se redovno ažurira, nudeći nova vozila i nove panele, povećavajući pokrivenost. Korisnicima je omogućeno da završe svaku operaciju sa maksimalnom preciznošću i po najvećim standardima.
RCCS3 se sastoji od robusnog glavnog nosača, čija visina može da se podešava, a takođe se može lako nagnuti u stranu i ka napred uz pomoć dugmadi. Ručni točak i laserski nivo omogućavaju milimetarske bočne pokrete, dok se na vrhu jedinice nalazi još jedan laserski nivo, koristan za pronalaženje centra vozila.

RCCS 3 SA PANELIMA
Ovaj model zahteva korišćenje fizičkih panela umesto monitora, pri čemu se moraju koristiti isključivo TEXA paneli. Poseduje stalak za panele prednjih kamera.
Za ispravnu upotrebu, potrebno je da posedujete TEXA dijagnostički uređaj sa poslednjom verzijom IDC5 softvera.

sajt proizvodjača